Om Tine

“Hvordan kan det være, at der er så mange singler?” Det spørgsmål har jeg ofte stillet mig selv indenfor de seneste år…

Jeg oplever i min omgangskreds, at flere og flere er singler… og efterhånden er der blevet udbudt mange dating-sites.

Personligt har jeg oplevet flere gode kærlighedsforhold, men også nogle stykker, der bare ikke fungerede. Derfor besluttede jeg at finde ud af, hvad der mon kunne være årsagen til, at jeg flere gange har tiltrukket de “forkerte” mænd…

Derfor valgte jeg at tage en efteruddannelse i tilknytning og relationer hos Connie Kragelund – læs mere her: http://www.kaerlighedsterapeuter.dk/.  Det er en uddannelse, der giver så meget mening for mig, og som har gjort mig klogere på vores tilknytningsmønstre. Jeg har fået hele dybe sår, der gør at jeg nu hviler i mig selv og er i mit sunde tilknytningsmønster.

Jeg tror på, at jo bedre og mere kærlig en relation du har til dig selv, jo bedre en relation vil du have til andre. Og på den måde vil du også have mere overskud til andre. Du kan ikke ændre på andre – kun på dig selv!

Jeg er certificeret relations- og tilknytningsterapeut, hvor jeg har tilegnet mig viden og erfaring omkring tilknytningsformer, relationer, de neurobiologiske mekanismer og psykologien i kærlighed. Jeg er uddannet hos Connie Kragelund (Connie Kragelund og Kærligheds-, relations- og tilknytningsterapeuter

Desuden er jeg eksamineret krops- og gestaltterapeut på Bodymind Institute (www.bodymind-institute.dk). Den 4-årige uddannelse til krops- og gestaltterapeut indeholder bl.a. kropsbevidsthed, jordforbindelse, åndedrætsteknikker, sanselære, kropsaflæsning, energibevidsthed, psykodrama, konflikthåndtering, massage, forsvarsmekanismer og karakterstrukturer, kropspsykologi, kommunikation (verbal og nonverbal), projektioner, målsætning og manifestation.

Jeg er uddannet lærer og har undervist i folkeskolen i bl.a. dansk, engelsk, billedkunst, historie og kristendom. I mit lærerjob bruger jeg de evner jeg har som terapeut: Jeg er god til at lytte, observere og støtte i en svær situation, både i forhold til den enkelte elev og i forhold til den sociale interaktion, der udspiller sig i en klasse.

I tidernes morgen uddannede jeg mig til korrespondent i engelsk og spansk og har arbejdet som bl.a. sekretær og marketingkoordinator. Igennem mit arbejdsliv har jeg tilegnet mig kompetencer indenfor kommunikation og kropssprog.