Referencer

Efter en længere periode med stress og depression, var såvel livsglæde og selværdet på et kritisk lavpunkt. Derfor tog jeg kontakt til Tine, hvilket har været en fantastisk rejse. Med vejledning og praktiske øvelser, som tog udgangspunkt i min situation og fortid, har Tine formået at få både min dagligdag og fremtid til at fremstå meget mere positiv. Med fortsat brug af øvelserne, møder jeg fremtiden med en masse optimisme.

Så stor tak til Tine, som jeg absolut kan anbefale på det varmeste.

Mand 60 år.

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Før jeg begyndte hos Tine, havde jeg store problemer med at forelske mig og knytte mig til folk. Det havde stået på i mange år, og jeg følte, at mit liv var kørt fast.

Hos Tine fik jeg kyndig, meget engageret og effektiv vejledning, og jeg er nu trygt ude på den anden side af mine problemer.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tine til enhver, der er udfordret i deres kærlighedsliv, og skulle jeg selv få behov for hjælp igen, ville jeg ikke tøve med at ringe til Tine.

Andreas, 31 år

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Årsagen til at jeg kontaktede Tine var, at jeg har brugt utrolig meget tid på at være optaget af, hvad andre tænkte om det, jeg gjorde og ikke gjorde. En enorm længsel efter anerkendelse og tilkendegivelse af at være god nok. Det har været udmattende, og gjort mig ked af det, konstant at være optaget af, hvilke tanke andre gjorde om mig, fremfor at tro på mig selv. Igennem mit forløb hos Tine, har jeg fået en forståelse for, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, bl.a. igennem teorien omkring tilknytningsmønstrene. Jeg har kunnet spejle mig selv fuldstændig i det ambivalente tilknytningsmønster, og Tine har hjulpet mig med at klarlægge sammenhængen mellem min nutid og min barndom.

Hun har givet mig mange gode redskaber, som jeg efter endt forløb, har kunnet tage med mig, og har implementeret i min hverdag, hvor jeg nu med optimisme tror på, at jeg finder vejen tilbage til den trygge tilknytningsform.
Tine er et indsigtsfuldt menneske, som vil dig det bedste, og får dig til at føle dig velkommen.  Jeg kan varmt anbefale hende.

Kvinde, 27 år

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Jeg oplevede at få sat ord på det tilknytningsmønster, der styrer mig, og kan se, hvorfor jeg agerer som jeg gør. Tine var god til at forklare om de forskellige tilknytningsmønstre, hvor jeg er og hvor min kæreste er i forhold til de mønstre, og hvorfor vi ikke altid kan finde ud af at mødes i kommunikationen.

Det var også rart at mærke, at de følelser af skuffelse, usikkerhed og “øv”, jeg har, er ok at have. Faktisk er det ok at have alle følelser. Jeg lavede en simpel øvelse, der giver mig mere ro og lander mine følelser.

Vibeke, 59 år

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Kære Tine

Jeg kan på det varmeste anbefale dig som en meget kompetent terapeut. Du er nærværende og lyttende på en respektfuld måde, jeg følte mig tryg i dit selskab. Du hjalp mig til at få sat nogle ting på plads i mit liv. Tak fordi du er fastholdende med kærlighed og indlevelse.

Aase Helle Madsen

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Jeg har gennem min uddannelse til relations- og tilknytningsterapeut lært Tine at kende. Heldigvis.

Tine er en yderst behagelig person, der på sin rolige og imødekommende facon til enhver tid formår at få sine klienter til at føle sig godt tilpas, også selvom der bliver talt om svære ting. Klienterne får løst deres udfordringer, når de har Tine ved deres side.

Tine er en hjertevarm og erfaren terapeut og mestrer de forskellige teorier og værktøjer på et højt fagligt niveau. Hun er skarp, ved altid hvilke teknikker, der har den største effekt. Tine har nærmest en guideline til de højere magter til at sige de rigtige ting på de rigtige tidspunkter.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tine Linnemann.

Med venlig hilsen

Annette Larsen